Standard
En kvantitativ vurdering af kostens betydning for dødeligheden af hjertesygdomme i Danmark. Beregning af ætiologisk fraktion. / Osler, Merete; Godtfredsen, John; Grønbæk, Morten N.; Marckmann, Peter; Overvad, Ole Kim.
Ernæringsrådet, 2000.
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
Harvard
Osler, M, Godtfredsen, J, Grønbæk, MN, Marckmann, P & Overvad, OK 2000, En kvantitativ vurdering af kostens betydning for dødeligheden af hjertesygdomme i Danmark. Beregning af ætiologisk fraktion. Ernæringsrådet.
APA
Osler, M., Godtfredsen, J., Grønbæk, M. N., Marckmann, P., & Overvad, O. K. (2000). En kvantitativ vurdering af kostens betydning for dødeligheden af hjertesygdomme i Danmark. Beregning af ætiologisk fraktion. Ernæringsrådet.
Vancouver
Osler M, Godtfredsen J, Grønbæk MN, Marckmann P, Overvad OK. En kvantitativ vurdering af kostens betydning for dødeligheden af hjertesygdomme i Danmark. Beregning af ætiologisk fraktion. Ernæringsrådet, 2000.
Author
Osler, Merete ; Godtfredsen, John ; Grønbæk, Morten N. ; Marckmann, Peter ; Overvad, Ole Kim. / En kvantitativ vurdering af kostens betydning for dødeligheden af hjertesygdomme i Danmark. Beregning af ætiologisk fraktion. Ernæringsrådet, 2000.
Bibtex
@book{b95b53a074be11dbbee902004c4f4f50,
title = "En kvantitativ vurdering af kostens betydning for d{\o}deligheden af hjertesygdomme i Danmark. Beregning af {\ae}tiologisk fraktion",
abstract = "Kost, hjertesygdomme",
author = "Merete Osler and John Godtfredsen and Gr{\o}nb{\ae}k, {Morten N.} and Peter Marckmann and Overvad, {Ole Kim}",
year = "2000",
language = "English",
publisher = "Ern{\ae}ringsr{\aa}det",
}
RIS
TY - RPRT
T1 - En kvantitativ vurdering af kostens betydning for dødeligheden af hjertesygdomme i Danmark. Beregning af ætiologisk fraktion
AU - Osler, Merete
AU - Godtfredsen, John
AU - Grønbæk, Morten N.
AU - Marckmann, Peter
AU - Overvad, Ole Kim
PY - 2000
Y1 - 2000
N2 - Kost, hjertesygdomme
AB - Kost, hjertesygdomme
M3 - Report
BT - En kvantitativ vurdering af kostens betydning for dødeligheden af hjertesygdomme i Danmark. Beregning af ætiologisk fraktion
PB - Ernæringsrådet
ER -