Melissa C. Lutterodt

Melissa C. Lutterodt

Gæsteforsker

Lektor

Specielt med interesse for udvikling af præ-graduat som post-graduat uddannelsen inden for medicinstudiet, men i særdeleshed Almen Medicin. Forskning med fokus på udvikling af bedre præmisser for lægeuddannelse i form af optimering af undervisningsform såvel klinisk som teoretisk, pædagogiske tilgange samt finde årsagssammenhænge for valg af speciallægeuddannelse 

Har gennem en årrække haft primært forskningsområde inden for graviditet, svangre, fertilitet og børn og er fortsat involveret heri.

Aktuel forskning

En del af afdelingens børneforskningsgruppe: involveret i projekt omhandlende gravide i almen praksis samt tilknyttet projekt om børns mentale helbred i Familie Trivsels projektet.

Med i forskningssamarbejde omhandlende tolkeloven, et samarbejde mellem Center for Forskning og Uddannelse i Almen Medicin og Forskningscenter for Migration, Etnicitet og Sundhed.

Involveret i projekt omhandlende læges empati overfor patienter, ledet af Dr. Kaisu Koski, Academy research fellow, Faculty of Information Technology and Communication Sciences, Tampere University, Finland  

Undervisnings- og vejledningsområder

Undervisning på medicinstudiet i:

-         Tidlig Patient Kontakt (1. sem. BA),

-         speciale specifikt kursus medicin (5. sem. KA.)

-         Kursus i Almen Medicin (6. sem. KA.)

-         Vejleder BA- og KA-studerende medicinstudiet

 

Desuden tilknyttet som postgraduate underviser på speciallægeuddannelsens forskningstræningskursus.

Klinisk supervisor for medicinstuderende i almen praksis.

ID: 143257994