Find indenfor forskningsområde:
Det Juridiske Fakultet
Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet
Det Samfundsvidenskabelige Fakultet
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
Det Teologiske Fakultet
Det Humanistiske Fakultet
BRIC
Det tidligere Biovidenskabelige Fakultet
Det tidligere LIFE
Det tidligere Farmaceutiske Fakultet
Afgrødetyper
Bioenergi
Biomedicin
Ernæring, sundhed og sygdomme hos mennesker
Etik
Fakultetets kerneforskningsfelter
Fødevarer
Fødevaresikkerhed
Husdyrproduktion
Jord, vand, klima og miljø
Kæledyr/familiedyr og heste
Land, skov og byudvikling
Planter og afgrødeproduktion
Plantesygdomme
Politik, økonomi og statistik vedrørende fødevarer, natur og jordbrug
Sundhed og sygdomme hos husdyr/produktionsdyr
Ulande
Universitetsforhold
Videnskabelige discipliner, metoder, processer og værktøjer
Bakteriekulturer
Bakterier i mad
BSE (kogalskab)
Campylobacter
Forbrugeropfattelser og -adfærd
Fødevareallergi
Fødevarebårne sygdomme
Fødevarers holdbarhed
Listeria
Resistente organismer i fødevarer
Risikostrategier i industrien
Råvarekvalitet og fordærvelse
Salmonella
Sygdomsfremkaldende bakterier
Professor
Person: VIP
Lektor