Amélie Cléo Keller

Amélie Cléo Keller

Postdoc


  1. 2012
  2. Udgivet

    Fruit and vegetable consumption and prevalence of diet-related chronic non-communicable diseases in Zanzibar, Tanzania: a mixed methods study

    Keller, Amélie Cléo, de Courten, M. & Dræbel, Tania, 21 okt. 2012, I: The Lancet Global Health. 380, s. 60302-5 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningfagfællebedømt

  3. 2014
  4. Udgivet

    Added sugars and cardiovascular diseases

    Keller, Amélie Cléo, 14 jun. 2014, I: European Heart Journal. 35, 23, s. 1500-1501 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Sugar-sweetened beverages and cardiovascular diseases

    Keller, Amélie Cléo, 1 sep. 2014, I: European Heart Journal. 35, 33, s. 2203-2204 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. 2015
  7. Sugar-sweetened beverages and obesity among children and adolescents: A review of systematic literature reviews

    Keller, Amélie Cléo & Bucher Della Torre, S., 2015, I: Childhood Obesity. 11, 4, s. 338-346 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  8. Sugar-sweetened beverages, vascular risk factors and events: a systematic literature review

    Keller, Amélie Cléo, Heitmann, Berit & Olsen, N., maj 2015, I: Public Health Nutrition. 18, 7, s. 1145-1154 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Association between periodontal disease and overweight and obesity: a systematic review

    Keller, Amélie Cléo, Rohde, J. F., Raymond, K. & Heitmann, B. L., jun. 2015, I: Journal of Periodontology. 86, 6, s. 766-776 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  10. 2016
  11. Udgivet

    Sugar-Sweetened Beverages and Obesity Risk in Children and Adolescents: A Systematic Analysis on How Methodological Quality May Influence Conclusions

    Bucher Della Torre, S., Keller, Amélie Cléo, Laure Depeyre, J. & Kruseman, M., 1 apr. 2016, I: Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics. 116, 4, s. 638-659 22 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. 2017
  13. Udgivet

    Fedme og risiko for marginal parodontitis

    Kongstad, Johanne, Keller, Amélie Cléo & Rohde, J. F., 2017, I: Tandlaegebladet. 121, 1, s. 330-333

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  14. Udgivet
  15. 2018
  16. Udgivet

    In utero exposure to extra vitamin D from food fortification and the risk of subsequent development of gestational diabetes: the D-tect study

    Keller, Amélie Cléo, Stougård, Maria, Frederiksen, P., Thorsteinsdottir, F., Vaag, A., Damm, Peter, Jacobsen, Ramune & Heitmann, Berit, 2018, I: Nutrition Journal. 17, 9 s., 100.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 38387646