Forum for Almen Medicinske ph.d.-studerende

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Standard

Forum for Almen Medicinske ph.d.-studerende. / Vedsted, Peter; Waldorff, Frans Boch; Eriksson, Tina.

Århus : Forskningsenheden for Almen Medicin, 2000. 8 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Harvard

Vedsted, P, Waldorff, FB & Eriksson, T 2000, Forum for Almen Medicinske ph.d.-studerende. Forskningsenheden for Almen Medicin, Århus.

APA

Vedsted, P., Waldorff, F. B., & Eriksson, T. (2000). Forum for Almen Medicinske ph.d.-studerende. Forskningsenheden for Almen Medicin.

Vancouver

Vedsted P, Waldorff FB, Eriksson T. Forum for Almen Medicinske ph.d.-studerende. Århus: Forskningsenheden for Almen Medicin, 2000. 8 s.

Author

Vedsted, Peter ; Waldorff, Frans Boch ; Eriksson, Tina. / Forum for Almen Medicinske ph.d.-studerende. Århus : Forskningsenheden for Almen Medicin, 2000. 8 s.

Bibtex

@book{ba6570a074be11dbbee902004c4f4f50,
title = "Forum for Almen Medicinske ph.d.-studerende",
abstract = "Rapport fra f{\o}rste f{\ae}llesm{\o}de mellem nuv{\ae}rende og kommende almenmedicinske ph.d.-studerende. Rapporten anbefaler dannelse af et egentligt almenmedicinsk ph.d.-forum, der s{\o}ges optaget i DSAM som en interessegruppe. Ph.d.-forum betragter sig som en ressource ved forskellige initiativer og {\o}nsker blandt andet at arbejde for en v{\ae}rdig ans{\ae}ttelse af yngre forskere. Blandt de konkrete forslag, Ph.d.-forum har stillet, er almenmedicinske ph.d.-kurser og ph.d.-stipendium med henblik p{\aa} udarbejdelse af protokol.",
author = "Peter Vedsted and Waldorff, {Frans Boch} and Tina Eriksson",
year = "2000",
language = "Dansk",
publisher = "Forskningsenheden for Almen Medicin",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Forum for Almen Medicinske ph.d.-studerende

AU - Vedsted, Peter

AU - Waldorff, Frans Boch

AU - Eriksson, Tina

PY - 2000

Y1 - 2000

N2 - Rapport fra første fællesmøde mellem nuværende og kommende almenmedicinske ph.d.-studerende. Rapporten anbefaler dannelse af et egentligt almenmedicinsk ph.d.-forum, der søges optaget i DSAM som en interessegruppe. Ph.d.-forum betragter sig som en ressource ved forskellige initiativer og ønsker blandt andet at arbejde for en værdig ansættelse af yngre forskere. Blandt de konkrete forslag, Ph.d.-forum har stillet, er almenmedicinske ph.d.-kurser og ph.d.-stipendium med henblik på udarbejdelse af protokol.

AB - Rapport fra første fællesmøde mellem nuværende og kommende almenmedicinske ph.d.-studerende. Rapporten anbefaler dannelse af et egentligt almenmedicinsk ph.d.-forum, der søges optaget i DSAM som en interessegruppe. Ph.d.-forum betragter sig som en ressource ved forskellige initiativer og ønsker blandt andet at arbejde for en værdig ansættelse af yngre forskere. Blandt de konkrete forslag, Ph.d.-forum har stillet, er almenmedicinske ph.d.-kurser og ph.d.-stipendium med henblik på udarbejdelse af protokol.

M3 - Rapport

BT - Forum for Almen Medicinske ph.d.-studerende

PB - Forskningsenheden for Almen Medicin

CY - Århus

ER -

ID: 22155