Medicinsk Museion x Sisters Hope: Meditation i urtehaven

Sisters Hope i haven på Medicinsk Museion

Sommerferien er måske ovre, tiden løber igen fra dig, du er på vej hjem fra arbejde. Stop op, træk vejret, sænk skuldrene og kom til en eftermiddag i selvforkælelsens tegn. Sisters Hope vil guide dig gennem meditationen ”Poetisk selvøvelse” omgivet af lydbilleder, duftende blomster, fuglekvidder og vildtvoksende ukrudt.

”Det Poetiske Selv” er centralt i Sisters Hope’s performance-metode. I alle mennesker findes et poetisk landskab. Et usynligt eller uopdaget sted i vores indre, som Sisters Hope vil guide os til at forløse og udfolde.

Før meditationen kan du nyde et stykke valgfri kage og drikkelse i vores gårdcafé som en del af arrangementet (inkluderet i billetten). Billetten udløser derudover en fribillet til museet, der kan bruges på en valgfri dag.

Sisters Hope er en prisvindende performancebevægelse, der står i spidsen for en ny bølge af performancekunst i krydsfeltet mellem kunst, aktivisme, forskning og dannelse. Siden 2007 har de skabt nye sanselige måder at være i verden på gennem kunsten. Senest har de slået dørene op for ‘Sisters Hope Home’ i Hedehusene– et femårigt performance-værk, der kombinerer kunstnerisk forskning, kunstnerresidens og interaktive performanceoplevelser.

Praktisk info:
15. + 17. august
Kl. 16:30-17: Meditation ”Poetisk Selvøvelse”
Mellem 15-16.30: Café (drikkelse og kage inkluderet i billetten skal indtages inden meditationen og kan ikke anvendes på andre dage)
Billetpris: 150 kr.
Adgang via porten ved siden af museets hovedindgang i Bredgade 62 og Fredericiagade 18.