25. maj 2021

To nye podcasts fra Månedsskrift for Almen Praksis

Månedsskrift for Almen Praksis udgiver løbende podcasts, som henvender sig til nuværende og kommende praktiserende læger samt andre fagpersoner, der har en forbindelse til almen praksis. Månedsskriftet har netop udgivet to nye afsnit: 

Lyt til patientens historie! sætter fokus på et kerneaspekt af almen medicin - at lytte til og forstå hver enkelt patients egen historie. Praktiserende læge med 25 års erfaring og forskning inden for patienters egne historier og fortællinger, Lotte Hvas, gæster podcastet denne gang. Lyt til afsnittet ved at trykke på linket her.

I afsnittet En quiz og 6 myter om UVI på plejehjem gæster Sif Helene Arnold, læge og PhD ved Forskningsenheden for Almen Praksis i København. Sif har i forbindelse med sin forskning identificeret en række barrierer i behandlingen af UVI på plejehjem, som i afsnittet her præsenteres og diskuteres som seks forskellige myter. I afsnittet præsenteres en quiz i begyndelsen, som lytterne får svar på i slutningen. Lyt til afsnittet ved at trykke på linket her

Christian Vøhtz er redaktør og vært på begge podcast.