Berit Heitmann

Berit Heitmann

Klinisk Professor


  1. Udgivet

    Interaction between genetic predisposition to adiposity and dietary protein in relation to subsequent change in body weight and waist circumference

    Ankarfeldt, M. Z., Larsen, S. C., Ängquist, Lars, Husemoen, L. L. N., Roswall, N., Overvad, K., Jakobsen, M. U., Halkjær, J., Tjønneland, A., Linneberg, Allan René, Toft, Ulla Marie Nørgaard, Hansen, Torben, Pedersen, Oluf Borbye, Heitmann, Berit, Astrup, Arne & Sørensen, Thorkild I.A., 2014, I : P L o S One. 9, 10, 10 s., e110890.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Bacterial profiles of saliva in relation to diet, lifestyle factors, and socioeconomic status

    Belstrøm, Daniel, Holmstrup, Palle, Nielsen, Claus Henrik, Kirkby, N., Twetman, Svante, Heitmann, Berit, Klepac-Ceraj, V., Paster, B. J. & Fiehn, N., 2014, I : Journal of Oral Microbiology. 6, s. 1-9 9 s., 23609.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Interaction between genetic predisposition to obesity and dietary calcium in relation to subsequent change in body weight and waist circumference

    Larsen, S. C., Ängquist, Lars, Ahluwalia, T. V. S., Skaaby, T., Roswall, N., Tjønneland, A., Halkjær, J., Overvad, K., Pedersen, Oluf Borbye, Hansen, Torben, Linneberg, Allan René, Husemoen, L. L. N., Toft, Ulla Marie Nørgaard, Heitmann, Berit & Sørensen, Thorkild I.A., apr. 2014, I : The American Journal of Clinical Nutrition. 99, 4

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Social Inequalities in Obesity Persist in the Nordic Region Despite Its Relative Affluence and Equity

    Magnusson, M., Sørensen, Thorkild I.A., Olafsdottir, S., Lehtinen-Jacks, S., Holmen, T. L., Heitmann, Berit & Lissner, L., 2014, I : Current Obesity Reports. 3, s. 1-15 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Association between the intake of α-linolenic acid and the risk of CHD

    Vedtofte, M. S., Jakobsen, M. U., Lauritzen, Lotte, O'Reilly, E. J., Virtamo, J., Knekt, P., Colditz, G., Hallmans, G., Buring, J., Steffen, L. M., Robien, K., Rimm, E. B. & Heitmann, Berit, 2014, I : British Journal of Nutrition. 112, 5, s. 735-743 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 983063