Nordic University Health Hub åbner med 200+ undervisningsmaterialer online – Københavns Universitet

IFSV > Nyheder > Nordic University Heal...

16. januar 2019

Nordic University Health Hub åbner med 200+ undervisningsmaterialer online

School of Global Health og Centre for Online and Blended Learning står bag nyt nordisk samarbejde Nordic University Health Hub – et åbent online bibliotek og samarbejdsplatform på oercommons.org.

Siden oktober 2018 har tre partneruniversiteter fra Uppsala, Bergen og København delt over 200 forskellige såkaldte Open Educational Resources, OER og i første omgang indenfor området Global Health. OER er fællesbetegnelse for digitale undervisningsmaterialer, fx videoer, fotos, animationer, artikler, cases, essayspørgsmål og undervisningsdatasæt, frit tilgængelige for alle, akkurat som videnskabelige artikler udgivet som Open Access, OA.

Læs vi dette link mere om Nordic University Health Hub og hvordan du kan blive en del af Hub'en samt bruge materialer fra Hub’en i din undervisning