TAK-symposiet: Forskningsenhed for Almen Praksis

Den første Forskningsenhed for Almen Praksis i Danmark, nemlig den i København, har eksisteret i 40 år, og i den anledning vil vi gerne invitere til symposiet

TAK til alle kolleger. Det kom der ud af dit bidrag!

TAK-symposiet finder sted fredag den 24. maj 2019 i Chr. Hansen-auditoriet på Center for Sundhed og Samfund - det tidligere Kommunehospital - i København lige ved siden af Forskningsenhedens lokaler. Dørene åbner kl. 10, og der er fagligt program fra kl. 11:00 til kl. 16:30. Vi serverer kaffe og en bolle ved ankomst, frokost samt kaffe og kage i eftermiddagspausen.

Programmet er meget spændende og varieret. 20 nuværende og tidligere forskere på Forskningsenheden vil præsentere dig for resultater primært fra den del af vores epidemiologiske forskning, som bygger på data, som er indsamlet i almen praksis. Temaerne er gravide, børn, ældre, diabetes, rygning, vægt, astma, diagnostik og behandling, multimorbiditet, konsultationen, honoreringsforhold, alkoholvaner, infektioner, lændesmerter, fodsår, amputationer og meget mere. Se det detaljerede program her!

Efter symposiet vil du have mulighed for at deltage i en lille reception i anledning af, at professor i almen medicin Niels Olivarius går på pension.

Tilmelding

Der er plads til 450 deltagere, og tilmelding er nødvendig. Du tilmelder dig ved at skrive til feap@sund.ku.dk – senest den 17. maj.
Vi glæder os til at præsentere dig for et udvalg af spændende resultater fra 40 års almenmedicinsk forskning.