Den gyldne middelvej. Sundhedsfremme i hverdagen – en antropologisk analyse af gravide kvinders praktiske ræsonnement i relation til rygevaner.

Research output: Book/ReportPh.D. thesisResearch

Standard

Den gyldne middelvej. Sundhedsfremme i hverdagen – en antropologisk analyse af gravide kvinders praktiske ræsonnement i relation til rygevaner. / Risør, Mette Bech.

Aarhus Universitet, 2002.

Research output: Book/ReportPh.D. thesisResearch

Harvard

Risør, MB 2002, Den gyldne middelvej. Sundhedsfremme i hverdagen – en antropologisk analyse af gravide kvinders praktiske ræsonnement i relation til rygevaner. vol. Phd. afhandling, Aarhus Universitet.

APA

Risør, M. B. (2002). Den gyldne middelvej. Sundhedsfremme i hverdagen – en antropologisk analyse af gravide kvinders praktiske ræsonnement i relation til rygevaner.

Vancouver

Risør MB. Den gyldne middelvej. Sundhedsfremme i hverdagen – en antropologisk analyse af gravide kvinders praktiske ræsonnement i relation til rygevaner. Aarhus Universitet, 2002.

Author

Risør, Mette Bech. / Den gyldne middelvej. Sundhedsfremme i hverdagen – en antropologisk analyse af gravide kvinders praktiske ræsonnement i relation til rygevaner. Aarhus Universitet, 2002.

Bibtex

@phdthesis{6e97c9fab862403f85cfd0788d3962a7,
title = "Den gyldne middelvej. Sundhedsfremme i hverdagen – en antropologisk analyse af gravide kvinders praktiske r{\ae}sonnement i relation til rygevaner.",
author = "Ris{\o}r, {Mette Bech}",
year = "2002",
language = "Dansk",
volume = "Phd. afhandling",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Den gyldne middelvej. Sundhedsfremme i hverdagen – en antropologisk analyse af gravide kvinders praktiske ræsonnement i relation til rygevaner.

AU - Risør, Mette Bech

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Ph.d.-afhandling

VL - Phd. afhandling

BT - Den gyldne middelvej. Sundhedsfremme i hverdagen – en antropologisk analyse af gravide kvinders praktiske ræsonnement i relation til rygevaner.

CY - Aarhus Universitet

ER -

ID: 279119534