Ulla Marie Nørgaard Toft

Ulla Marie Nørgaard Toft

Klinisk Professor


  1. 2013
  2. Udgivet

    Dairy product intake in relation to glucose regulation indices and risk of type 2 diabetes

    Struijk, E. A., Heraclides, A., Witte, D. R., Soedamah-Muthu, S. S., Geleijnse, J. M., Toft, Ulla Marie Nørgaard & Lau, C. J., sep. 2013, I: Nutrition, Metabolism & Cardiovascular Diseases. 23, 9, s. 822-8 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Three-year effects on dietary quality of health education: a randomized controlled trial of people with screen-detected dysglycaemia (The ADDITION study, Denmark)

    Maindal, H. T., Toft, Ulla Marie Nørgaard, Lauritzen, T. & Sandbæk, A., jun. 2013, I: European Journal of Public Health. 23, 3, s. 393-8 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Validation of a digital photographic method for assessment of dietary quality of school lunch sandwiches brought from home

    Sabinsky, M. S., Toft, Ulla Marie Nørgaard, Andersen, K. K. & Tetens, Inge , 2013, I: Food & Nutrition Research. 57, 9 s., 20243.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4047592